Opening belevingsbos

Gepost op 10.10.2023

Op 8 oktober 2023 vierden we bij Akindo de opening van onze grootste troef: een betoverend belevingsbos met een prachtig blotevoetenpad. Dit groene paradijs, vanaf januari 2024 toegankelijk voor iedereen, staat voor kleine avonturen in verbinding met de natuur.

Het belevingsbos biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden, waaronder een kinderboerderij en speelvoorzieningen. De kampvuurplek nodigt uit tot gezelligheid en er zullen ook educatieve ervaringen rond maatschappelijke kwetsbaarheid te boeken zijn voor groepen van 6-18 jaar.

De kers op de taart is ons eco-friendly tiny house, “Akoozy”, waar ruimte is voor ontprikkelen. Bij Akindo staat o.a. de connectie tussen mens en natuur centraal, en deze nieuwe aanwinsten zijn daar een mooie weerspiegeling van.

Voor meer informatie over het belevingsbos, het blotevoetenpad, en boekingsmogelijkheden kan je mailen naar je binnenkort terecht op de website www.akindo.be/vakantiehuis.