Internationale dag van het vrijwilligerswerk - vrijwilliger in de kijker

Gepost op 05.12.2023

Olga kwam als kind zelf al naar Akindo en is vervolgens doorgegroeid naar animator. Wat een topper! Waarom ze zelf koos voor vrijwilligerswerk lees je hieronder!

‘Als kind en jongere genoot ik enorm van de Akindokampen. De enthousiaste animatoren, de sfeervolle locatie – even helemaal kind zijn, weg van de dagelijkse beslommeringen. Het is fantastisch dat ik nu mijn eigen enthousiasme kan delen met de kinderen. Voor mij is het van waarde om iets te kunnen betekenen voor anderen zonder dat een beloning centraal staat; het geeft me veel voldoening.

Wat me altijd is bijgebleven van de Akindokampen, is het instant vrolijke gevoel. Ik keek er altijd naar uit om terug te keren, het gevoel van volledig ‘op je gemak’ te zijn. De animatoren dragen sterk bij aan het geluk van de kinderen en geven ongelooflijk veel warmte en liefde.

Voor mij betekent vakantie alles wat je bij Akindo kunt vinden: ontspanning, vriendschap en dingen doen die je blij maken.’